Girl called Bill

'Puur' & 'Loungy' : ergens midden op de weg tussen easy-pop en soft-rock, met een jazzy 'afdronk'.

Wat hebben we jouw publiek te bieden?

Voor ons staat de muziek centraal. Wat wij jouw publiek willen bieden is een uurtje muzikaal plezier. Covers in een kleinschalige akoestische set : zang – cajon – gitaar.

Girl Called Bill bestaat uit 3

  • een zangeres met een hele warme en jazzy stem
  • de slagwerker ‘beslaat’ de Cajon (een houten doos, beetje een uitgerekte kubus) en verzorgt de tweede stem in mooie harmonie
  • een gitarist, gewapend met én plectrum én 2x 5 vingers

Geen podium, laat de rookmachine ook maar thuis …

Wij zijn klein en fijn : een paar stoelen, een stopcontact en een verlengkabel, méér moeten we niet hebben.

We spelen maximum een uurtje, 15 nummers op zijn hoogst! We willen immers niet de hele avond inpalmen. Voor ons moet je niet per sé een affiche of aankondiging maken. Nee hoor : een muzikaal traktaat, dat zijn wij.

We verkiezen ‘niet op een podium’ te staan.
Waarom, vraag je je af? Wij zitten het liefst dicht bij de mensen. Om hen te laten genieten.
Willen ze geboeid luisteren? Heel leuk. Willen ze helemaal opgaan in de nummers die we brengen? Super! Willen ze verder keuvelen met ons als compagnon : even goed.

Girl Called Bill is ne keer ‘iets anders’. Geen rockgeweld, wèl een ingetogen set. Geen brullende versterking maar pure en intense muziek. Eenvoudig opgebouwd, mooi uitgevoerd. Just for the fun of it.

Je begrijpt dat Girl Called Bill geen top-100-band, geen live-disco-bar noch fuif-machine is. Ons biotoop is een kleine club, een loungy kroeg, op een tuinfeest of aan een caféterras. Maar je zal ‘Girl called Bill’ ook tegenkomen op een marktplein of op de hoek van de straat.

Laten we een belofte maken :

Wij zorgen ervoor dat de mensen kunnen en mogen genieten van de muziek, op hun gemak, ontspannen. Ja, we zeiden het al : laten we jouw publiek trakteren op een uurtje ‘Puur’ & ‘Loungy’. Ergens midden op de weg tussen easy-pop en soft-rock, met een jazzy ‘afdronk’.

No comments yet»

Plaats een reactie